Innbrudd på klubbhuset

Postet av Kråkstad IL den 15. Jun 2022

I går 14.juni 2022 var det innbrudd i kiosken på idrettsplassen. Vedkommende har i tillegg til å ta med seg alt av sedler i kiosken, også ødelagt låser og dører. 
Kråkstad idrettslag er et idrettslag som baserer seg på dugnadsinnsats og da er det ekstra trist at noen ønsker å rive ned, hva andre jobber for å bygge opp!
Innbruddet og hærverket blir politianmeldt, men det beste er at den eller de som har gjort dette, melder seg for å gjøre opp og rydde etter seg. Om vedkommende melder seg raskt, vil vi vurdere å trekke politianmeldelsen.
Om noen sitter med tips til hva som har skjedd, ønsker vi også en tilbakemelding om dette.
Henvendelser til idrettslaget kan gjøres både ved å sende melding gjennom Facebook eller sende epost til krakstadidrettslag@gmail.comBygdekveld på Samfunnshuset onsdag 19.oktober

Postet av Kråkstad IL den 9. Okt 2016

Kråkstad bygdekvinnelag inviterer til Bygdekveld på Kråkstad samfunnshus onsdag 19. oktober. vi Da det akkurat denne dagen er 60 år siden samfunnshuset ble innviet, har Kari Furuseth og Tor Bieltvedt som er barn etter daværende ordfører Johannes Bieltvedt sagt ja til å formidle både interessante høydepunkter rundt den storstilte innvielsen og annen historie fra dette ærverdige bygget. Kari som den gang var 16 år var med på serveringen. Vi er også så heldige å få Ingvild Bryn på besøk som er en aktiv og allsidig dame som både synger og spiller. Så dette lover bra!

Vi håper samfunnshuset fylles opp denne kvelden.

Invitasjon til bygdekveld.docx


Med vennlig hilsen

Marit Stranna

for Kråkstad BygdekvinnelagKråkstad IL fikk penger fra overskudd !

Postet av Kråkstad IL den 13. Nov 2015


Torsdag 12.november var Kråkstad IL og Fritidsklubben så heldige å motta donasjon fra "Høstfesten ". Tusen takk til komiteen som ønsket å gi av sitt overskudd , slik at det kommer bygda sine innbyggere til gode.