Jubileums Maraton 2018

Postet av Kråkstad IL den 9. Okt 2017

Jubileums Maraton.
14.juli 2018 arrangerer Kråkstad Idrettslag i samarbeid med Jan Billy Aas og Ronny Kristiansen JubileumsMaraton. Vi tilbyr 4 løypealternativer, fra 421m til 42km. Passer perfekt for både spreke og ikke fullt så spreke. Hovedløpet er Team Ronny og Jan Billys Jubileumsmaraton og blir Jan Billy sin 100 maraton og Ronny sin 50. I tillegg til at dette blir en fantastisk idrettsbegivenhet så blir det også et fint tilskudd til Barnekreftforeningen. 1/3 av startkontingent går direkte dit. Så meld deg på allerede nå, så har du et mål og trene mot og samtidig støtter du noen som trenger det. Melde deg på gjør du veldig enkelt her : https://www.deltager.no/jubileumsmaraton2018Friidrett / Allidrett for 2.klasse og oppover

Postet av Kråkstad IL den 9. Okt 2017

Friidrett/Allidrett


Dette er tilbud til barn fra 2.klasse oppover.
 Tilbudet er allsidig, utviklingsrettet aktivitet, hvor man er innom mange forskjellige idretter så langt det lar seg gjøre med barnegruppen.
 Det blir fokus på mestring, glede og felleskap. Her trenger du ikke å være best,  dette er tilbud for alle men du må være med på den aktiviteten treneren har satt av aktivitet.
 Treningstider er tirsdager kl 17-18/18.30. Treningene starter inne i Kråkstad idrettshall fra uke 41.
 Hovedtrener: Jan Billy Aas
 Assistenttrener: Mervi Bremnes
 Ved spørsmål, send e-post: mervibremnes@gmail.com
 Facebook-side: Kråkstad IL friidrett