Jubileums Maraton 2018

Postet av Kråkstad IL den 9. Okt 2017

Jubileums Maraton.
14.juli 2018 arrangerer Kråkstad Idrettslag i samarbeid med Jan Billy Aas og Ronny Kristiansen JubileumsMaraton. Vi tilbyr 4 løypealternativer, fra 421m til 42km. Passer perfekt for både spreke og ikke fullt så spreke. Hovedløpet er Team Ronny og Jan Billys Jubileumsmaraton og blir Jan Billy sin 100 maraton og Ronny sin 50. I tillegg til at dette blir en fantastisk idrettsbegivenhet så blir det også et fint tilskudd til Barnekreftforeningen. 1/3 av startkontingent går direkte dit. Så meld deg på allerede nå, så har du et mål og trene mot og samtidig støtter du noen som trenger det. Melde deg på gjør du veldig enkelt her : https://www.deltager.no/jubileumsmaraton2018

Friidrett / Allidrett for 2.klasse og oppover

Postet av Kråkstad IL den 9. Okt 2017

Friidrett/Allidrett

Dette er tilbud til barn fra 2.klasse oppover.
 Tilbudet er allsidig, utviklingsrettet aktivitet, hvor man er innom mange forskjellige idretter så langt det lar seg gjøre med barnegruppen.
 Det blir fokus på mestring, glede og felleskap. Her trenger du ikke å være best,  dette er tilbud for alle men du må være med på den aktiviteten treneren har satt av aktivitet.
 Treningstider er tirsdager kl 17-18/18.30. Treningene starter inne i Kråkstad idrettshall fra uke 41.
 Hovedtrener: Jan Billy Aas
 Assistenttrener: Mervi Bremnes
 Ved spørsmål, send e-post: mervibremnes@gmail.com
 Facebook-side: Kråkstad IL friidrett

Idrettskole 2017 -2018

Postet av Kråkstad IL den 12. Sep 2017

Hei alle foreldre !

Har du et barn som går i 1. klasse og har lyst til å begynne på idrettskolen ?

Idrettskolen ønsker å tilby barn et variert aktivitetstilbud der de får prøve seg i flere idretter, for eksempel håndball ,fotball, badminton,svømming,sykling , langrenn , klatring, innebandy,bowling osv.

Har du som foreldre mulighet til å bidra ved å stille som trener eller assistent ?

Vi er avhengig av flere sporty foreldre slik at vi kan opprettholde tilbudet om idrettskole til alle barn i Kråkstad.

Det vil bli holdt kurs i barne-idrett iløpet av høsten og gitt grundig

opplæring på de første treningene.

For mer informasjon kontakt:

Aina Veøy

Gruppeleder Allidretten i Kråkstad

ainaveoy@gmail.com

Høsten 2017

Postet av Kråkstad IL den 1. Sep 2017

Svømmepartier:

Svømmetider høsten 2017:

Mandag: Vannloppene (1.klasse): 1730-1815 (plass til 16 barn, 1.klasse får eget infoskriv ved skolestart)

Gullfiskene (3.-4.klasse): 1815-1900, plass til 20 barn.

Sverdfiskene (5.-7.klasse): 1900-2000, plass til 12 barn

Vanngym (Damer 18+): 2000-2100

Torsdag: Tangloppene (1.klasse): 1730-1815 (plass til 16 barn, 1.klasse får eget infoskriv ved skolestart)

Torskene (2.klasse):1815-1900, plass til 20 barn.

Crawl (8.klasse + ): 1900-2000, plass til 12 barn

Svømmegruppa i Kråkstad driver ikke med konkurransesvømming. Vi har fokus på svømmeopplæring og at barn i alle aldre skal bli trygge og glade i å være i vann. Svømmetrenerne våre er kurset via Norges Svømmeforbund.

Foreldre kan gjerne være med de første gangene barna svømmer, og vi inviterer foreldre til å være tilstede ved spesielle anledninger. Utover dette er det i utgangspunktet ikke nødvendig for foreldre å være tilstede i svømmehallen.

Vi må minne om at mammaer ikke kan gå inn i guttegarderoben, og pappaer ikke kan gå inn i jentegarderoben.

Fint om barna er klare noen minutter før svømmetimen begynner, men viktig at de ikke går ut i vannet før trenerne sier det er klart.

Påmelding, informasjon om medlemskap eller faktura skjer på epost til baiba.lorentsen@gmail.com

Øvrige henvendelser kan tas til styreleder på epost berntinge@stormoen.com

Påmelding:

Påmelding, spørsmål om medlemskap og faktura(barnegruppene): baiba.lorentsen@gmail.com

Påmelding til vanngym(damer 18+): Kristine Saxegård,kristinesax@hotmail.com tlf 48044293 eller Lill Gustavsen Lokna, arilok@online.no tlf 94871753.

Barn fra Kråkstad og Skotbu vil blir prioritert, men barn fra andre skolekretser er også velkommen.

Tenniskurs i august

Postet av Kråkstad IL den 6. Jul 2017

Tennisgruppa i Kråkstad planlegger ny runde med introduksjonskurs i midten august. Kurset går over 2 kvelder (1 time hver kveld) og koster kr 300,-. Trener i Ski IL Tennis vil stå for gjennomføring. Hensikten med kurset er å lære de mest grunnleggende slagene i tennis for å skape økt spilleglede. Mer informasjon kommer i slutten av juli